Energiatehokkaat Parmair- ja SunAIR-ilmanvaihtokoneet

 

Edustuksessamme on Parmair/SunAIR lämmöntalteenottokoneiden monipuolinen mallisto. Neuvomme sopivan konemallin valinnassa sekä huoltoon ja käyttöön liittyvissä asioissa koneen iästä riippumatta.

Parmair ja SunAIR ilmanvaihtojärjestelmät ovat korkeasta laadustaan tunnettuja sekä laajalti tunnustettuja käsitteitä. Valmistuksessa panostetaan jatkuvaan tuotekehitykseen. Jokainen Parmair/SunAIR IV-kone on huolella valmistettu, viimeistelty ja tehtaalla koekäytetty. Tuotteen hankkiessasi voit olla varma, että se toimii toivotulla tavalla. Oikein toteutettu ilmanvaihto pitää sisäilman puhtaana, takaa riittävän raittiin ilman, säästää energiaa ja pitää kosteuden ja hiilidioksidipitoisuuden tasapainossa.

SunAIR – kun ominaisuudet ratkaisevat

Koska Suomessa lämpötilaerot ovat jopa yli 60 astetta, ei ole yhdentekevää kuinka laite toimii eri tilainteissa. LTO-koneen automatiikka kerää tietoa ympäröivistä olosuhteista ja tarjoaa parasta energiatehokkuutta säätäen puhaltimia, LTO-kennoa ja lämmittimiä tilanteen mukaan.

Nykyaikaisilla EC-moottoreilla puhaltimien energiantarvetta voidaan vähentää jopa 60%. Vastavirta-lämmöntalteenottokennolla päästään jopa 85% lämpötilahyötysuhteeseen.

Parmair – puhtaan ilman puolesta

Kotimainen Parmair-ilmanvaihtojärjestelmä on korkeasta laadustaan tunnettu ja laajalti tunnustettu käsite. Parmair-koneita on valmistettu lähes 30 vuoden ajan.

Levynlämmönsiirtimellä varustetut Parmair Iiwari lämmöntalteenottokoneet ovat toimintavarmoja ja monipuolisen ohjausvalikoimansa ansiosta suosittuja niin pieniin kuin isompiinkin kohteisiin.

 

NIEMI & KARI OY     Sorvaajankatu 9 a     00880 Helsinki     P. (03) 424 1800

NIEMI & KARI OY
Sorvaajankatu 9 a
00880 Helsinki
P. (03) 424 1800